Wizard on Wheels: uw Audigarage in Mierlo!

Wizard on Wheels is in omgeving Mierlo dé specialist in Audi. Wij hebben ons als autobedrijf in Audi en VW gespecialiseerd, zodat u bij ons terecht kunt voor de expertise die bij een algemene garage vaak ontbreekt. Wij hebben verstand van uw wagen en zetten dit in om onderhoud en reparaties deskundig uit te voeren. Kortom: Wizard on Wheels is uw Audigarage in Mierlo.

Het beste voor uw Audi

Een Audi is een bijzondere auto. De modellen vallen op door hun sportieve uiterlijk en indrukwekkende techniek. Ook wij van Wizard on Wheels hebben een passie voor de auto’s van Audi. Met liefde voeren wij als VAG-specialist dagelijks onderhoud en reparaties uit aan Audi’s en VWs. Door onze jarenlange ervaring in het specialisme zijn wij in staat om reparaties aan uw Audi snel en degelijk uit te voeren. Onze uitleesapparatuur is up-to-date en wij beschikken om de juiste expertise om deze informatie vervolgens te vertalen naar een concreet reparatieplan. Zo zijn storingen opgelost bij de bron en rijdt u weer lang reparatievrij.

Wij werken als Audispecialist uitsluitend met originele Audi-onderdelen. Zo kunnen wij optimale kwaliteit garanderen. Meestal hebben wij de juiste onderdelen wel op voorraad in onze Audigarage. Indien dat niet zo is, beschikken wij over een speciaal programma om het juiste onderdeel op te zoeken en te bestellen, direct bij de fabrikant. Het is de kwaliteit die iedere Audi verdient.

Contact met de Wizard

Kortom: wij repareren én onderhouden in onze garage uw Audi met specialistische kennis en ervaring. Hebt u vragen over onze service? Kom gerust eens langs bij ons in Mierlo. Het is ook mogelijk om ons te bellen via tel. 085-8881502 of een bericht te sturen met het contactformulier. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw Audi en hopen u snel te ontvangen bij Wizard on Wheels.

Bij Wizard on Wheels bent u meer dan alleen uw kenteken!

Werkzaamheden volgens fabrieksvoorschriften!

Contact